SPREAD THE INFORMATION

Any information or special reports about various countries may be published with photos/videos on the world blog with bold legit source. All languages ​​are welcome. Mail to lucschrijvers@hotmail.com.

Search for an article in this Worldwide information blog

maandag 30 september 2024

WORLD WORLDWIDE EUROPE THE NETHERLANDS BELGIUM - OUTtv - LGBTQIA+ Homosexualité GAY - OUTtv Update 💌: Oktober bij OUTtv

 


Oktober bij OUTtv
Inmiddels is de herfst officieel begonnen, en wat kijken wij uit naar knusse avonden op de bank en voor de buis! Daarom hebben we weer een diverse line-up van vermakelijke en indrukwekkende LGBTQ+-titels voor je klaarstaan in oktober.
 
 
Highlights op OUTtv
 
Gay Sauna
Donderdag 3 oktober om 22.00
Krijg een kijkje achter de schermen van de gay sauna. In deze sauna in Nottingham komen mannen uit alle lagen van de bevolking - van leraren en loodgieters tot raadsleden - voor anonieme seks.
 
7 Sins
Zaterdag 12 oktober om 22.00
Hoewel de zeven hoofdzonden hoofdzonden altijd hetzelfde zijn, kan in de interpretatie een wereld van verschil zitten. 7 Sins is geen uitzondering op die regel.
 
Eismayer
Zaterdag 26 oktober om 22.00
Sergeant-majoor Eismayer, de meest gevreesde trainingsofficier in het Oostenrijkse leger, heeft een geheim dat hij zorgvuldig voor het publiek verbergt: hij is homo. Wanneer hij verliefd wordt op een rekruut, staat zijn heteronormatieve wereld op zijn kop.
 
 
Nieuwe titels op Amazon Prime
 
Gameboys
Serie
Hoewel hij zichzelf altijd als hetero heeft beschouwd, begint Daniel gevoelens te ontwikkelen voor zijn verleidelijke nieuwe collega Javier.
Homo From Hell
Documentaire
Kun je zowel moslim als homo zijn en geaccepteerd worden door je familie en gemeenschap? Tv-presentator Abdel Aziz Mahomoud deelt zijn coming-out en worstelt met de vraag: kan hij zowel Allah als zijn vriend Andreas in zijn leven hebben?
Meest gelezen nieuwsitems op OUT.tv
Nieuw Duits kledingmerk gebruikt wol van homoseksuele schapen
 
Door Trump gesteunde anti-LGBT+-activist speelde zelf in gay porno
 
OUTtv - Hengeveldstraat 29 - 3572KH - Utrecht

Geen opmerkingen:

Een reactie posten