SPREAD THE INFORMATION

Any information or special reports about various countries may be published with photos/videos on the world blog with bold legit source. All languages ​​are welcome. Mail to lucschrijvers@hotmail.com.

Search for an article in this Worldwide information blog

vrijdag 11 oktober 2024

WORLD WORLDWIDE EUROPE THE NETHERLANDS - OUTtv Update - 🌈 Nieuwe Nederlandse Queer Film: OUT 🎬 Vrijdag in de bioscoop

 

Coming Out Day komt eraan!
Morgen is het Coming Out Day, de dag waarop we de vrijheid om openlijk jezelf te zijn in de spotlight zetten. Speciaal voor de gelegenheid hebbben we een bijzondere biostip voor vrijdagavond uitgelicht, maar ook diverse coming out-titels op onze Amazon Channel op een rijtje gezet.
 
OUTtv biostip!
Vrijdag 11 oktober om 19.30 in 18 Pathé bioscopen
Special Coming Out Day Screening
Vandaag gaat de nieuwe Nederlandse queer film OUT in première. Op International Coming Out Day, vrijdag 11 oktober, wordt de film vertoond in 18 Pathé bioscopen. Haal nu je tickets voor deze speciale Pathé Pride Night:
De film volgt Tom en Ajani, die hun benauwende dorpsleven verruilen voor Amsterdam, waar ze dromen van een filmcarrière en acceptatie. Hun relatie wordt op de proef gesteld door het nachtleven en hun zoektocht naar zelfacceptatie in de queer-scene van de stad.
 
De film zal komende tijd ook in andere bioscopen en filmtheaters vertoond worden. Benieuwd of de film bij jouw in de buurt speelt? Ga naar cinemien.nl voor mee data en locaties!
 
 
Coming OUT titels op Amazon Prime
 
In de trant van Coming Out Day hebben we diverse titels op een rijtje gezet waarin het thema een prominente rol speelt. Herkenbare en meeslepende verhalen die variëren van hartverwarmend tot hartverscheurend en die laten zien hoe veelzijdig het proces van 'coming out' kan zijn. Ga er lekker voor zitten en laat je raken door deze krachtige verhalen vol moed, liefde en zelfontdekking.
Veneno | Serie
Valeria gaat het avontuur van haar leven tegemoet wanneer ze haar idool, het trans-icoon Cristina 'La Veneno', ontmoet en haar memoires begint te schrijven.
Single, Out | Serie
Na Adams eerste seksuele ervaring, verandert zijn leven voor altijd. Zijn baan, zijn passie voor kunst en nieuwe relaties probeert hij te combineren met zijn leven als niet-meer-opgesloten vrijgezel. Ondertussen wil hij alle anderen gelukkig houden, maar ook trouw te blijven aan zichzelf. Single zijn was gemakkelijk. Uit de kast zijn is moeilijk.
Carol | Film
Een aspirant-fotograaf ontwikkelt een intieme relatie met een oudere vrouw in het New York van de jaren '50. Hun geheime romance wordt echter bedreigd door de sociale normen en verwachtingen van die tijd, wat leidt tot een ingewikkeld spel van liefde, verlangen en verlies.
Coming Out | Serie
De LGBTQ+-gemeenschap van Montreal navigeert door relaties, identiteit en zelfontdekking. Een fotograaf herenigt zich met een ex, een ander heeft een affaire, terwijl het coming-out verhaal van een jongere leidt tot riskante beslissingen.
Call Me Helen | Film
Tiener Finn brengt een jaar door in het buitenland. Een jaar later, wanneer zijn vader hem van het vliegveld wil ophalen, wordt hij geconfronteerd met het feit dat zijn zoon nu een meisje is – Helen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten