We want to financially support activists with different opinions who fight against injustice in the world. We also need your support for this! Feel free to donate 1 euro, 2 euros or another amount of your choice. The activists really need the support to continue their activities.

SPREAD THE INFORMATION

Any information or special reports about various countries may be published with photos/videos on the world blog with bold legit source. All languages ​​are welcome. Mail to lucschrijvers@hotmail.com.

Donations

Search for an article in this Worldwide information blog

donderdag 14 juni 2012

Glasgow Ragers zijn failliet






De Glasgow Rangers zijn failliet, maar de club gaat een doorstart maken onder de naam 'The Rangers Football Club'.

De Schotse voetbalclub is al een tijd in het nieuws door slechte financiële resultaten. Charles Green, de eigenaar van de club, wilde een vrijwillige afbetalingsregeling afspreken met de belangrijkste crediteuren. Toen de Britse belastingdienst, een van de grootste crediteuren van de Schotse voetbalclub, hier niet mee instemde, moest de club faillissement aanvragen.

Alle eigendommen van de club worden nu verkocht in de hoop een doorstart te maken en de schuldeisers af te betalen. Volgens de belastingdienst viel er voor de belastingbetalers bij de club het meeste te halen door Rangers F.C. alle eigendommen te laten verkopen. Ook Charles Green is verplicht om voor 5,5 miljoen euro activa op te kopen.

De doorstart betekent wel dat alle andere elf voetbalclubs in de Schotse competitie toestemming moeten geven aan The Rangers Football Club om het oude Rangers F.C. te vervangen. Ook mag de nieuwe club de komende drie jaar niet deelnemen aan een Europese competitie.

Bron : PowNed.nl

Kanttekening :

Wie volgt er ?

Luc Schrijvers

Geen opmerkingen:

Een reactie posten